Airbrush Technology

Het gepatenteerde automatische proces van de unieke sproeikop in de Tantastic HD cabine simuleert een vlotte en constante airbrush beweging voor een perfect egaal en gelijkmatig resultaat.

Het voordeel aan dit geautomatiseerde proces is dat de cabine keer-op-keer hetzelfde patroon volgt en hierdoor consistente resultaten geeft. Een zekerheid dat je steeds weer opnieuw een even mooi en perfect resultaat zullen bereiken!

Voorverwarming en krachtige droogcyclus

De Tantastic HD cabine beschikt over een efficiënte en verwarmde luchtcirculatie in de cabine.

Terwijl je je voorbereidt op de behandeling, start de cabine alvast met een voorverwarming. Dit zorgt ervoor dat de cabine aangenaam opgewarmd is wanneer je deze betreedt en geeft je een aangenaam en comfortabel gevoel. De verwarmde lucht zorgt ervoor dat het product beter opgenomen wordt door de huid. Na afloop van de spray-sessie volgt een krachtige droogcyclus die ervoor zorgt dat je meteen na het verlaten van de cabine zich weer kan aankleden.

Single Use Cartridges

Elk patroon is luchtdicht verpakt en behoudt hierdoor steeds zijn optimale kwaliteit. Het patroon wordt met behulp van de geleider eenvoudig in de sproeikop geplaatst en is klaar voor gebruik.

Stembegeleiding

De duidelijke en vriendelijke stembegeleiding in de cabine begeleidt je stap voor stap doorheen het proces. Stembegeleiding is standaard beschikbaar op onze toestellen in Nederlands, Frans en Duits.